Wijnaldum staat open voor Bayern: "Mogen altijd bellen"

7 mei 2021 – Lange tijd leek Georginio Wijnaldum op weg naar FC Barcelona, maar de middenvelder van Liverpool wordt ook met andere clubs in verband gebracht. Omdat hij in de zomer transfervrij is, is hij voor veel clubs een interessante optie. Zo ook voor Bayern München.

Wijnaldum staat open voor Bayern: "Mogen altijd bellen"

Het Duitse Sport 1 rept over belangstelling van Bayern in de Nederlander. Zijn zaakwaarnemer Humphrey Nijman reageert positief op de geruchten. "Wijnaldum is bijna transfervrij en houdt zijn opties open", zegt hij. "Bayern is een grote club. Als zij interese hebben, mogen ze zeker bellen."

Bayern wil het middenveld versterken, nu Javi Martinez en Corentino Tolisso gaan vertrekken. Zodoende zijn er weinig smaken over en is Wijnaldum, zeker door zijn transfervrije status, een interessante optie voor de koploper van Duitsland die dit weekend kampioen kan worden.

Volgens Sport 1 zijn Florian Neuhaus van Borussia Mönchengladbach en Eduardo Camavinga van Stade Rennes ook in beeld, maar zijn die middenvelders op dit moment te duur in de ogen van de Bayern-leiding.

Premier League

gerelateerd