Koeman voert één wijziging door voor topduel met Atlético

8 mei 2021, 15:16   Bijgewerkt: 8 mei 2021, 18:10

Ronald Koeman heeft de opstelling van FC Barcelona voor de kraker tegen Atlético Madrid bekendgemaakt. De Nederlandse oefenmeester wijzigt zijn team ten opzichte van de met 2-3 gewonnen wedstrijd tegen Valencia op één plek. In de achterste linie krijgt Óscar Mingueza de voorkeur boven Ronald Araújo.

Als om 16.15 uur het eerste fluitsignaal klinkt, zal zoals gebruikelijk Marc-André ter Stegen onder de lat staan bij Barcelona. De achterste linie wordt gevormd door Mingueza, Gerard Piqué, en Clément Lenglet, terwijl Sergiño Dest en Jordi Alba de flanken bestrijken. Het middenveld wordt gevormd door Sergio Busquets, Frenkie de Jong en Pedri. Voorin maken Lionel Messi en Antoine Griezmann de dienst uit.

Barcelona neemt zaterdag de koppositie in La Liga over van Atlético Madrid als het de club uit de Spaanse hoofdstad verslaat. Het gat tussen de club is twee punten. Eerder dit seizoen, toen de clubs elkaar in het Wanda Metropolitano troffen, won de ploeg van trainer Diego Simeone met 1-0. Yannick Carrasco maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. Luis Suárez was er toen niet bij, maar zaterdagmiddag komt hij wel in actie tegen zijn oude ploeg.

Zelfs als Barça de topper wint, heeft het de titel niet in eigen hand. Real Madrid heeft namelijk evenveel punten en staat op basis van het onderlinge resultaat een plekje hoger op de ranglijst. De Koninklijke speelt dit weekend ook een topwedstrijd: zondag staat het thuisduel met nummer vier Sevilla op het programma. Na het duel met Atlético Madrid neemt Barça het nog op tegen Levante, Celta de Vigo en Eibar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen