Misidjan volgend seizoen mogelijk actief in Premier League

9 mei 2021 – De toekomst van Virgil Misidjan ligt mogelijk in het Verenigd Koninkrijk. De 27-jarige aanvaller van PEC Zwolle heeft zich volgens Voetbal International in de belangstelling gespeeld van Swansea City en Reading. Misidjan beschikt bij de huidige nummer dertien van de Eredivisie over een aflopend contract, waardoor hij gratis is op te pikken.

Misidjan volgend seizoen mogelijk actief in Premier League

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

PEC Zwolle nam in januari Misidjan over van het Duitse 1. FC Nürnberg en het heeft er alle schijn dat de samenwerking tussen de club en speler beperkt blijft tot een half seizoen. De aanvaller, in het verleden actief voor RKC Waalwijk, Willem II en het Bulgaarse Ludogorets, speelde tot nu toe veertien wedstrijden voor de Zwollenaren. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en drie assists.

Misidjan zou hebben laten doorschemeren dat hij na dit seizoen een nieuw avontuur wil aangaan. Dat doet hij mogelijk overzees, daar Swansea City (Wales) en Reading (Engeland) interesse hebben. Vervolgt Misidjan zijn loopbaan bij Swansea City, dan speelt hij volgend seizoen mogelijk in de Premier League. De Welshe club heeft zich geplaatst voor de play-offs om een promotieticket.

Met PEC Zwolle komt Misidjan dit seizoen nog drie keer in actie. De club uit Overijssel speelt zondag de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag en komt in de laatste speelrondes in actie tegen PSV (uit) en FC Groningen (thuis).

Reacties

Eredivisie

gerelateerd