Zaakwaanemer: "Kuyt niet op korte termijn weg"

Ger
20 juli 2006, 10:07

De supporters van Feyenoord mogen blijven hopen op nog een jaar Dirk Kuyt in De Kuip. Volgens Rob Jansen, de zaakwaarnemer van de spits, is hij met geen enkele club in onderhandeling over een transfer. De afgelopen dagen leek een vertrek van Kuyt naar Liverpool aanstaande.

In het AD stelt Jansen dat er geen sprake van is dat de international op korte termijn overstapt naar Liverpool. "Absoluut niet. En Dirk is ook niet in onderhandeling met een andere Engelse club." Naast Liverpool aasde ook Newcastle United geruime tijd op Kuyt. De clubs zijn volgens Jansen echter afgehaakt vanwege de hoge transfersom.

"Als buitenlandse clubs het geld niet hebben, blijft Dirk bij Feyenoord", aldus Jansen. "Zo simpel is het. De club en de speler hebben uitstekende afspraken." Toch lijkt Kuyt wel oren te hebben naar een avontuur in het Premiership. De spits nam deze week zelfs de tijd om zich te oriënteren op zijn toekomst.

In een eerder stadium heeft Kuyt wel aangegeven dat hij niet meer uit Rotterdam vertrekt, zodra hij aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen is begonnen. Aangezien hij maandag weer aansluit bij Feyenoord, is de kans op een transfer naar Engeland wel erg klein geworden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen