Milan vermorzelt Juventus, Real Madrid en PSG verspelen punten

10 mei 2021, 00:30   Bijgewerkt: 9 mei 2021, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 9 mei.

PSV heeft plek twee terug na eenzijdige derby in Tilburg

PSV is er zondagavond op bezoek bij Willem II in geslaagd om de tweede plek in de Eredivisie weer over te nemen van AZ. De Eindhovenaren hoefden zich tegen de Tilburgers amper in te spannen om een 0-2 overwinning mee naar huis te nemen. Zodoende is het ticket voor de voorronde van de Champions League virtueel in handen van de ploeg van trainer Roger Schmidt, terwijl Willem II twee wedstrijden voor het einde slechts een puntje boven de degradatiestreep staat.

Vrees wordt werkelijkheid: breuk in enkel pechvogel Pratto

Wie de beelden heeft gezien, zal er niet raar van opkijken, maar Lucas Pratto heeft een breuk in zijn enkel overgehouden aan het duel met Ajax, laat de club weten in een officieel statement. Zo heeft de Argentijn zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord inmiddels gespeeld. Hij wordt vandaag (zondag) nog geopereerd in het ziekenhuis.

Zahavi belde in PSV-bus tijdens overval met zijn vrouw

Het is zondag een vreselijke dag geworden voor Eran Zahavi en zijn familie. Het gezin werd slachtoffer van een brute overval, op het moment dat de Israëlische spits met PSV onderweg was naar Tilburg voor de wedstrijd tegen Willem II.

CL-voetbal op de tocht voor Juventus na vernedering tegen Milan

Na negen landstitels op rij dondert Juventus keihard van de troon in de Serie A. Met Matthijs de Ligt in de basis is het zondagavond helemaal misgegaan in de kraker tegen directe concurrent AC Milan. De bezoekers wonnen volkomen verdiend met 0-3 (!) en hebben de zo begeerde vierde plek zodoende weer in handen genomen.

Zinderende titelstrijd: Real in extremis naast dapper Sevilla

Het weekend van de waarheid is op een teleurstelling uitgelopen voor Real Madrid. De kampioen van vorig seizoen zag de weg naar de koppositie geplaveid worden door het gelijkspel tussen FC Barcelona en Atlético Madrid, maar heeft nagelaten om te profiteren van die remise. Het speelde zelf ternauwernood met 2-2 gelijk.

Peperdure misstap PSG brengt Lille op drempel van titel

Het werd lange tijd bijna onmogelijk geacht, maar Paris Saint-Germain lijkt het seizoen echt te gaan afsluiten zonder landstitel in de Ligue 1. Het sterrenensemble kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Stade Rennes en weet dat de achterstand op koploper Lille nu drie punten bedraagt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen