Zahavi en vrouw reageren op de gewapende overval

10 mei 2021 – Eran Zahavi en zijn vrouw Shay Zahavi hebben maandagochtend voor het eerst gereageerd op de overval van zondagmiddag. De spits van PSV roept vooral op tot rust rondom het stel, terwijl zijn partner nog wat details deelde over de gruwelijke momenten. En mogelijk keert de PSV'er zelfs eerder terug naar zin thuisland vanwege het gruwelijke voorval.

Zahavi en vrouw reageren op de gewapende overval

'Bedankt iedereen, voor al jullie medeleven en de liefde', schrijft Zahavi op de stories van zijn Instagram-pagina over de vele steunbetuigingen aan het adres van de PSV'er, die wel vraagt om de privacy van het stel te respecteren. 'Want wat we hebben meegemaakt gaat veel verder dan een inbraak met diefstal', schrijft de spits over de overval in zijn woning in Amsterdam.

Daarbij werden zijn vrouw en kinderen vastgebonden, maar Shay Zahavi laat weten dat de kinderen fysiek ongedeerd zijn gebleven. 'De overvallers hebben de kinderen met geen vinger aangeraakt en zij zijn lichamelijk in orde', schrijft ze op haar Instagrampagina. 'Mentaal zal het wel even duren en moeten we hard werken om hier uit te komen. We hebben zware uren beleefd en iets schokkend meegemaakt.'

Lees ook: 'Ook de kinderen van Zahavi werden vastgebonden tijdens overval'

Mogelijk eerder terug naar Nederland
In Israël werd er uiteraard ook geschreven over de laffe daad in Amsterdam. Volgens het medium One overweegt Zahavi voortijdig terug te keren naar zijn thuisland. Maandag zou hij besluiten of hij in Nederland blijft of voortijdig met vakantie gaat om in zijn thuisland te bekomen van de schrik. Het is nog onduidelijk welke rol PSV heeft in de beslissing van de spits. 

PSV

gerelateerd