Nijhuis en Lindhout niet bestraft ondanks kritiek Van Egmond

10 mei 2021, 12:19

Bas Nijhuis en Allard Lindhout kregen na deze speelronde flinke kritiek van scheidsrechterbaas Dick van Egmond, maar het duo is in de aanstellingen in elk geval niet gestraft voor het komende weekend. Nijhuis heeft namelijk de leiding over Feyenoord – RKC Waalwijk, terwijl Lindhout op de slotdag van de Eredivisie Willem II – Fortuna Sittard fluit.

Danny Makkelie krijgt de absolute degradatiekraker tussen VVV-Venlo en FC Emmen onder zijn hoede, terwijl Dennis Higler hekkensluiter ADO Den Haag op bezoek bij FC Twente fluit. Of de ploeg van Ruud Brood dan nog onderaan staat, is overigens onzeker: midweeks staat er eerst een speelronde gepland waarvan de aanstellingen al eerder bekend zijn gemaakt.

Verder krijgt Ajax op de slotdag te maken met Serdar Gözübüyük tegen Vitesse, is Björn Kuipes de leidsman bij FC Utrecht – PSV en hanteert Jeroen Manschot de fluit bij sc Heerenveen – Sparta Rotterdam, een wedstrijd die voor de play-offs om Europees voetbal nog weleens heel belangrijk zijn.

Lees ook: Nijhuis en Lindhout op het matje geroepen na foute beslissingen

Nijhuis kreeg afgelopen weekend veel kritiek vanwege zijn beslissing om Vitesse geen penalty te geven na de handsbal van Spartaan Adil Auassar. Lindhout lag onder vuur vanwege het verkeerd toepassen van de VAR, die ingreep bij FC Twente – Heracles Almelo, waar dat niet had gemogen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen