Lof voor Lang: "Hij is de beste speler van de competitie"

10 mei 2021, 18:11

Noa Lang is bezig aan een geweldig debuutseizoen bij Club Brugge, constateren ook tegenstanders van de buitenspeler. De 21-jarige aanvaller, die deze zomer van Ajax naar België verkaste, was in de reguliere competitie al veertien keer trefzeker en leverde bovendien acht assists. Ook in de play-offs sloeg hij al eenmaal toe.

Lang kan dan ook op de nodige positieve geluiden rekenen. Jelle Vossen speelde in het verleden voor Club Brugge, maar staat momenteel onder contract bij Zulte Waregem. De spits denkt dat zijn oud-werkgever met Lang goud in handen heeft. "Momenteel is Noa Lang de beste speler van onze competitie. Daar twijfel ik niet over", stelt Vossen in gesprek met Sporza.

Ook Alessio Castro-Montes, rechtsback van KAA Gent, sluit zich daarbij aan. De verdediger stond dit seizoen oog in oog met de buitenspeler van Jong Oranje. "Voor mij is hij verreweg de beste speler van dit kampioenschap", zegt hij tegen RTBF.

Lang heeft zich dankzij zijn geweldige prestaties in de kijker gespeeld van diverse Europese clubs. Lang doorliep de jeugdopleiding van Ajax en debuteerde in de Amsterdamse hoofdmacht, maar slaagde er niet in door te breken. Na een verhuurperiode aan FC Twente besloot hij afgelopen zomer naar Club Brugge te verkassen. De Belgische landskampioen sloot een van de beste deals van het jaar. Brugge betaalde slechts zes miljoen euro aan Ajax.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen