'PSG ziet vervanger Mbappé in Liverpool, Cavani blijft bij United'

10 mei 2021 – Paris Saint-Germain heeft een noodscenario bedacht voor het geval dat Kylian Mbappé besluit zijn contract niet te verlengen. De 22-jarige aanvaller staat op de radar van diverse Europese giganten, maar PSG hoopt het toptalent te verleiden tot een langer verblijf in de Ligue 1. PSG gaat aankloppen in Liverpool als Mbappé besluit komende zomer te vertrekken.

'PSG ziet vervanger Mbappé in Liverpool, Cavani blijft bij United'

Mohamed Salah staat volgens The Mirror bovenaan de lijst van de Fransen als mogelijke vervanging van Mbappé. De Egyptenaar wordt al langer in verband gebracht met een vertrek uit Engeland, zeker nu Liverpool dreigt mis te grijpen in de strijd om een Champions League-ticket. Mbappé wordt op zijn beurt nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid.

Salah is bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van Liverpool, maar is met de club bezig aan een worsteling. Hoewel Salah zelf nog wel twintig keer scoorde in de Premier League, staan The Reds op de teleurstellende zesde plaats. Mocht Liverpool niet meer stijgen op de ranglijst, plaatst het zich volgend jaar zelfs helemaal niet voor Europees voetbal.

Cavani
Vanuit Manchester was er wél goed nieuws. Edinson Cavani heeft alsnog zijn contract bij Manchester United met een jaar verlengd. De 34-jarige Uruguayaan leek lange tijd af te stevenen op een vertrek, maar gaat in op de wens van coach Ole Gunnar Solskjaer om langer bij Manchester United te blijven. In de halve finale tegen AS Roma was de spits van ongekende waarde: met vier goals en drie assists hielp hij zijn ploeg hoogstpersoonlijk aan een plek in de finale.

Ligue 1

gerelateerd