Schokkende Zahavi-details, Robben versus Babel

11 mei 2021 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 10 mei.

Schokkende Zahavi-details, Robben versus Babel

Nieuwe details horrordag in huize Zahavi: overvallers ijzig kalm
In een uitgebreide reconstructie zijn opnieuw schokkende details aan het licht gekomen over de dramatische zondagmiddag in het huis van Eran Zahavi. Terwijl de Israëlische spits met PSV onderweg was naar het uitduel met Willem II, werden de vrouw en kinderen van de aanvaller gegijzeld in hun woning in Buitenveldert.

Doek valt voor Tete: pijnlijk einde aan bizar seizoen
Fulham is een jaar na de promotie naar de Premier League weer gedegradeerd. De Londenaren, waar Kenny Tete een basisplaats had, kunnen het vege lijf met nog drie speelronden te gaan niet meer redden. Na de 0-2 nederlaag tegen Burnley bedraagt de achterstand op de veilige nummer zeventien Southampton tien punten.

Robben mee naar het EK? "Ja, sowieso meenemen"
Arjen Robben solliciteerde zondagmiddag na zijn glansrol tegen FC Emmen naar een terugkeer in het Nederlands elftal. De vier jaar geleden gestopte aanvaller was met twee assists van grote waarde in de 0-4 zege en kwam daarmee voor menig voetballiefhebber weer in beeld voor Oranje. De meningen over een deelname aan het EK zijn verdeeld.

'Neymar heeft opmerkelijke ontsnappingsclausule in contract'
Neymar zette zaterdagmiddag na maandenlange speculaties zijn krabbel onder een nieuw contract bij Paris Saint-Germain, dat hem de komende vier jaar aan de Franse grootmacht bindt. De 29-jarige Braziliaan lijkt na het uitlekken van contractdetails echter niet tot het einde van zijn loopbaan in de Ligue 1 te blijven.

Welcome back: maximaal 10.000 fans tijdens Premier League-slot
Clubs in de Premier League mogen in de laatste twee speelronden van de competitie weer fans op de tribune ontvangen. Tijdens de aankondigingen van de nieuwe coronamaatregelen liet premier Boris Johnson weten dat er, afhankelijk van de grootte van het stadion, weer duizenden fans welkom zijn in de voetbalstadions.

Eredivisie