Halsema neemt contact op met Zahavi na 'brute overval'

11 mei 2021 – Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam heeft maandagavond haar medeleven geuit aan de familie Zahavi. Terwijl Eran Zahavi zondag met PSV onderweg was naar Tilburg voor het uitduel met Willem II, werden de vrouw en kinderen van de Israëlische spits slachtoffer van een gewapende overval.

Halsema neemt contact op met  Zahavi na 'brute overval'

De woning van Zahavi staat in de chique wijk Buitenveldert in Amsterdam-Zuid. De overvallers gingen er met persoonlijke eigendommen en contant geld vandoor, de vrouw en kinderen liepen geen letsel op. 'Ik heb vanavond gebeld met de familie Zahavi. Zij zijn slachtoffer van een brute en gruwelijke overval', schrijft Halsema op haar Instagram-pagina.

'Onze stad moet juist een veilig en fijn thuis zijn voor internationals als Eran en mevrouw Zahavi en hun kinderen', gaat de burgemeester verder. 'Het is gruwelijk als criminelen hen hiervan beroven. Politie en justitie doen vol op onderzoek. Namens de stad heb ik mijn medeleven geuit.'

Technisch directeur John de Jong en teammanager Bas Roorda zijn maandag namens PSV naar Amsterdam afgereisd om het over de slotweken van het seizoen te bespreken. De Eindhovenaren bieden de Israëlische spits de mogelijkheid im eerder dan gepland op vakantie te gaan.

PSV

gerelateerd