Zahavi brengt PSV-fans goed nieuws in Instagram-update

11 mei 2021 – Eran Zahavi staat ook in de laatste wedstrijden van het seizoen tot de beschikking van Roger Schmidt. PSV gaf de Israëlische aanvaller de optie om het competitieslot aan zich voorbij te laten gaan nadat zijn gezin afgelopen weekend slachtoffer werd van een brute overval, maar Zahavi schrijft dinsdagochtend op Instagram dat hij Nederland niet gaat verlaten en het seizoen gewoon afmaakt.

Zahavi brengt PSV-fans goed nieuws in Instagram-update

Terwijl Zahavi afgelopen zondag in de spelersbus zat op weg naar de uitwedstrijd tegen Willem, sloegen overvallers toe bij de woning van de 33-jarige aanvaller in het Amsterdamse Buitenveldert. De criminelen drongen het huis binnen, bonden de vrouw van Zahavi en zijn en vier kinderen vast, plakten de monden van de gezinsleden af met tape en dreigden met een vuurwapen. De vrouw en kinderen liepen geen letsel op, wel gingen de overvallers er met persoonlijke eigendommen en contant geld vandoor.

'Ik wil iedereen bedanken voor de steun en het medeleven die mijn vrouw en kinderen hebben ontvangen. Het is belangrijk voor ons om duidelijk te maken dat we dit zeer waarderen en dat we ons geliefd voelen in Nederland. De burgemeester van Amsterdam heeft ons gisteren gebeld om haar steun uit te spreken, wat bijzonder is', begint Zahavi. 'De geruchten dat we willen vluchten zijn niet waar. Integendeel: we blijven tot het einde van het seizoen om onze doelen te behalen.'

PSV komt dit seizoen nog twee keer in actie in de Eredivisie. Donderdag nemen de Eindhovenaren het in eigen huis op tegen PEC Zwolle, zondag staat de uitwedstrijd tegen FC Utrecht op het programma. Bij twee zeges is het ticket voor de voorrondes van de Champions League binnen. Wordt er een misstap begaan, dan kan AZ nog langszij komen.

PSV

gerelateerd