Opsporing Verzocht: overvallers Zahavi kwamen op de fiets

11 mei 2021 – In het televisieprogramma Opsporing Verzocht is dinsdag meer informatie naar buiten gebracht over de overval op het huis van Eran Zahavi afgelopen zondag. In het programma werd onder meer gemeld dat de twee overvallers per fiets bij het huis van de spits van PSV aan kwamen.

Opsporing Verzocht: overvallers Zahavi kwamen op de fiets

De daders kwamen zondagmiddag aan de deur bij het huis van Zahavi, die op dat moment zelf op pad was met PSV naar Tilburg voor het duel met Willem II. Ze waren op de fiets gekomen en vertrokken mogelijk ook per fiets. Eén van de twee daders droeg een zwarte jas met een TNT-logo erop, waarmee hij zich dus voordeed als pakketbezorger. De vrouw en de vier kinderen werden vastgebonden. Hun monden werden dichtgeplakt met tape.

De overvallers namen verschillende persoonlijke eigendommen mee en er werd ook geld gestolen. De vrouw en de kinderen werden hulpeloos achtergelaten door de daders, die vermoedelijk een uur binnen zijn geweest in het huis van Zahavi. De politie is op zoek naar daders rond de twintig jaar. Ze zijn ongeveer tussen de 1,65 en de 1.70 meter lang. Opmerkelijk was dat één van de twee mannen een tas met hengels bij zich droeg.

Opsporing Verzocht vroeg mensen om camerabeelden beschikbaar te stellen die meer informatie kunnen geven over de zaak. Op dit moment is de zoektocht naar de daders in volle gang.

PSV

gerelateerd