Bijzondere actie van PSV, dat stadiondeuren opent voor de fans

12 mei 2021, 08:54

Bij wedstrijden zijn supporters niet toegestaan en dus heeft PSV besloten om het heft in eigen handen te nemen. De club gooit vanaf maandag 17 mei de deuren van het Philips Stadion weer open, om fans en belangstellende op die manier een gratis bezoek aan het stadion te gunnen.

Het stadion van PSV zal dagelijks geopend zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. Mensen die het stadionbezoek hebben gemist, kunnen dan even weer in het stadion zijn. Fans krijgen op die manier de kans om te lunchen op de tribune, even het gras te ruiken of om een foto te maken. Uiteraard worden door PSV daarbij wel de coronamaatregelen in acht genomen.

Het idee is de afgelopen weken ontstaan op de burelen van PSV. Dat zegt Frans Janssen, commercieel directeur van PSV. "Uit onder meer de grote belangstelling voor het tekenen van het condoleanceregister voor Willy van der Kuijlen merkt de club dat veel supporters de behoefte hebben om even naar het Philips Stadion te gaan en PSV te bezoeken", zegt hij op de clubwebsite. "Het past bij het open en transparante karakter van PSV om supporters die gelegenheid te bieden. Daarom nodigen we iedereen uit om via de achterdeur – ingang 20 – naar binnen te komen, zoals gebruikelijk hier in het zuiden."

PSV speelt donderdag voor het laatst dit seizoen in het Philips Stadion, als PEC Zwolle op visite komt. Komend weekend sluit de club de competitie af met de uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen