Mihajlovic heeft liever Schouten in zijn team dan Strootman

12 mei 2021, 10:21

Jerdy Schouten manifesteert zich dit seizoen uitstekend in de Serie A en staat er ook bij de trainer van Bologna erg goed op. Sinisa Mihajlovic, de trainer van de club, had voorafgaand aan het duel met Genoa mooie woorden over voor de 24-jarige Nederlander.

Op de persconferentie werd Mihajlovic welke Nederlander hij liever in zijn team zou willen, Schouten of Kevin Strootman, die bij tegenstander Genoa speelt. Op die vraag had de trainer een duidelijk antwoord. "Strootman heeft een geweldige carrière achter der rug, maar vandaag zou ik voor Jerdy gaan."

Strootman werd in zijn tijd bij AS Roma door trainer Rudi Garcia 'de wasmachine' genoemd, omdat hij op het middenveld alle vuile klusjes vakkundig deed. Schouten bekleedt bij Bologna dit seizoen een soortgelijke rol, weet Mihajlovic. "Met alle respect voor Strootman, hij is op zijn best een Bosch. Schouten is een Miele-wasmachine. Jerdy is de toekomst", zei hij over de 24-jarige middenvelder.

Schouten, die eerder bij Telstar en Excelsior speelde, wordt ook al enige tijd in verband gebracht met het Nederlands elftal. De 24-jarige allrounder werd tot dusver nog niet één keer opgeroepen door de bondscoach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen