Slechts vier (!) verdedigers in wedstrijdselectie Real Madrid

12 mei 2021, 19:01   Bijgewerkt: 12 mei 2021, 19:15

Het is nog maar de vraag of Real Madrid er donderdagavond in slaagt om te profiteren van de misstap van Ronald Koemans FC Barcelona tegen Levante (3-3). Zelf reizen de Madrilenen namelijk met een flink gehavende selectie af naar Granada. De selectie van trainer Zinédine Zidane beschikt over slechts vier (!) verdedigers.

Al het gehele seizoen wordt Real Madrid geteisterd door blessures. Zo kon het achterin vaak niet rekenen op Sergio Ramos en Dani Carvajal. Ook Raphaël Varane, Lucas Vázquez en Ferland Mendy zijn al enige tijd niet inzetbaar, evenals de 21-jarige Victor Chust. Ook Marcelo voegt zich nu bij het lijstje afwezigen, zo bleek uitgerekend op de verjaardag van de Braziliaan.

Zodoende blijven voor Real slechts vier opties over achterin. Éder Militão en Nacho zullen zoals de afgelopen maanden weer het centrum uit gaan maken, Alvaro Odriozola is de logische optie op rechtsback en de negentienjarige linksback Miguel Gutiérrez lijkt zich op te mogen maken voor zijn eerste wedstrijd in de basis.

Na het puntverlies van FC Barcelona kan Real donderdag bij winst op Granada afstand nemen van ten minste één titelconcurrent. Als ook Atlético Madrid vanavond in eigen huis onderuit gaat tegen Real Sociedad, kan het zelfs de koppositie overnemen. De tegenstander is er echter één om rekening mee te houden: onlangs was Granada nog met 1-2 te sterk voor Barça. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen