FC Den Bosch in fantasie-opstelling, assistent Verhaegh reserve

12 mei 2021, 20:23

FC Den Bosch speelt woensdagavond in een fantasie-opstelling tegen MVV. Mede door een corona-uitbraak zijn liefst zeventien spelers afwezig bij de nummer negentien van de Eerste Divisie, waardoor trainer Jack de Gier nog maar weinig smaken over heeft.

Van de zeventien afwezige spelers zijn er zes geblesseerd, tien spelers zijn positief getest op corona en Paco van Moorsel is geschorst. Het Brabants Dagblad schrijft dat Ringo Meerveld, Konrad Sikking, Steven van der Heijden, Sebastiaan van Bakel, Jorn van Hedel, Ryan Trotman, Declan Lambert, Robin Voets, Roy Kuijpers en Gijs Schalks de spelers zijn die om corona-redenen in de selectie ontbreken.

De Bosschenaren hebben door de waslijst aan afwezigen geen middenvelders over. Tegen MVV stelt De Gier een doelman, zeven verdedigers en drie aanvallers op. Op de bank zitten een aantal licht geblesseerde spelers, jeugdspelers en zelfs twee leden van de technische staf. Assistent-trainer Paul Verhaegh (37) en keeperstrainer John Vos (34) staan als reserve op het wedstrijdformulier.

Verhaegh zette een jaar geleden een punt achter zijn spelersloopbaan, maar zou in Maastricht zomaar zijn eenmalige rentree in het profvoetbal kunnen maken. De drievoudig Oranje-international speelde vijftien jaar geleden zijn laatste wedstrijd voor Den Bosch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen