Schmidt rekent ook komend seizoen op 'sleutelspeler' Zahavi

13 mei 2021 – De overval op zijn woning van afgelopen zondag heeft niet direct gevolgen gehad voor de sportieve toekomst van Eran Zahavi. De spits uit Israël is niet van plan om te vertrekken en maakt ook deel uit van de plannen voor komend seizoen, zei Roger Schmidt voor het duel met PEC Zwolle.

Schmidt rekent ook komend seizoen op 'sleutelspeler' Zahavi

In de woning van de 33-jarige spits vond afgelopen zondag een brute overval plaats toen de aanvaller zelf op pad was met PSV. Zahavi trainde de afgelopen dagen al wel weer mee en hij begon donderdag ook in de basis tegen PEC Zwolle. "Normaal gesproken zijn er geen twijfels over of hij een tweede seizoen hier zou spelen", zei Schmidt voor het duel met ESPN over de toekomst van de international.

Zahavi staat dit seizoen op zestien goals voor PSV, in alle competities. "Eran heeft het heel goed gedaan", zei de Duitse trainer. "Hij is topfit en een ervaren speler. Als het over de toekomst gaat: voor komend seizoen is hij een sleutelspeler voor mij. Ik verwacht dat hij erbij zal zijn", zei de trainer, die ook zelf aangaf volgend seizoen nog in Eindhoven te werken. Zahavi heeft nog een verbintenis tot 2022.

Om Zahavi een hart onder de riem te steken, had Supportersvereniging PSV een mooi doek voor de spits op de tribune geplaatst. Ook het complete gezin van Zahavi was door PSV uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de wedstrijd tegen PEC. Zij namen plaats op de tribune om daar de wedstrijd te bekijken.

PSV

gerelateerd