Post degradeert met VVV: "Dit is niet te beschrijven"

13 mei 2021, 17:20

De degradatie van VVV-Venlo is hard aangekomen bij aanvoerder Danny Post. De geboren Amsterdammer is al acht seizoenen actief bij de Limburgers, die na vier jaar afscheid moeten nemen van de Eredivisie. Op bezoek bij Ajax liep VVV tegen een 3-1 nederlaag aan, maar volgens de captain ging het al veel eerder mis voor de degradant.

"Je komt naar Amsterdam en kent de scenario's", vertelde Post na afloop voor de camera van ESPN. "Dan is dit natuurlijk het scenario waar je niet op hoopt. Dit doet heel veel pijn. We hadden zondag tegen FC Emmen nog een kans willen hebben, maar dat is over. Dat komt niet door de wedstrijd van vandaag, maar door het hele seizoen."

"Dit is niet te beschrijven, je weet wat dit betekent voor de club en de stad. Natuurlijk spreek je uit dat je er altijd geloof in hebt, ook als je naar de landskampioen moet. Zij hebben gewoon ontzettend veel kwaliteit, zelfs als ze doorwisselen. Ik denk dat we de eerste helft redelijk goed zijn doorgekomen. We stonden achter, maar zaten nog in de wedstrijd."

In de tweede helft lagen er kansen voor VVV, maar het mocht niet zo zijn voor de gasten. "Na de rode kaart voor Ajax geloofden we er even in. Daarna volgde gelijk die klap via de 2-0. In de rust hadden we ook gekeken wat er op andere velden aan de hand was. Dan krijg je wel zware benen, dat is niet te beschrijven. We maakten nog de 2-1 en dan wil je er toch nog voor gaan, maar dan ligt de bal er aan de overkant weer in."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen