Bazoer: "Als er een goede club komt, wil ik graag die stap maken"

13 mei 2021 – Het is niet zeker of Riechedly Bazoer zich met Vitesse gaat melden in Europa. De Arnhemmers pakten dankzij een 3-3 gelijkspel bij Fortuna Sittard de vierde plek in de Eredivisie en verzekerden zich van de voorronde van de Conference League. Bazoer stak zijn doel om een nieuwe stap in zijn loopbaan te maken echter niet onder stoelen of banken.

Bazoer: "Als er een goede club komt, wil ik graag die stap maken"

"Ik heb nog een contract voor een jaar en vorige week heb ik met de technisch directeur gesproken", aldus de 24-jarige rechtpoot voor de camera van ESPN. "In dat gesprek hebben we van gedachten gewisseld. Ik ben ambitieus en wil graag een stap maken. We gaan het zien. Als er een goede club komt, wil ik graag die stap maken. Ik heb een goed seizoen gedraaid."

"Dat geldt overigens ook voor het team, iedereen heeft een hoog niveau gehaald. We hebben laten zien dat we in deze formatie moeilijk te bespelen zijn. Chapeau voor iedereen bij Vitesse", vervolgt de verdediger, die de competitie afsluiten in GelreDome. "We spelen zondag nog tegen mijn oude ploeg Ajax en ik hoef geen rust te hebben. Ik heb zin om die wedstrijd te spelen. "

Wie sowieso niet met Vitesse gaat deelnemen aan de Conference League is Remko Pasveer. De goalie vertrekt deze zomer naar landskampioen Ajax. "Uiteindelijk hebben we ons doel bereikt en daar zijn we blij mee", vertelde Pasveer bij ESPN. "Dit wilde ik vanaf het begin van het seizoen bereiken. Als we over het geheel terugkijken, dan kunnen we erg trots zijn als Vitesse zijnde."

Eredivisie

gerelateerd