Bizar: spelersbus Liverpool geblokkeerd door boze United-fans

13 mei 2021, 21:00

Voor de tweede keer in korte tijd zijn de 'supporters' van Manchester United negatief in het nieuws gekomen. De Engelse topclub speelt vanavond tegen Liverpool, dat op weg naar Old Trafford werd gehinderd door boze aanhangers van de rivaal. De spelersbus werd geblokkeerd en naar verluidt zijn zelfs de banden van het voertuig lek gestoken. Het is niet bekend of de selectie in de bus zat.

Op Twitter doken donderdagavond verschillende foto's op van de spelersbus van Liverpool. Kort na vertrek bij het hotel zou de bus zijn klemgereden door auto's van United-aanhangers. Inmiddels zou de lokale politie hebben ingegrepen en is de bus onder begeleiding richting het stadion vertrokken. Daar wordt om 21.15 uur afgetrapt.

United en Liverpool zouden anderhalve week geleden tegen elkaar spelen, maar dat duel werd afgelast. Woedende fans van de thuisploeg waren namelijk het stadion binnengedrongen en lieten op het speelveld hun onvrede blijken aan het adres van familie Glazer, de eigenaar van de club. Ook liet men zich gelden buiten het stadion en bij het spelershotel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen