Lang, Dost en Vormer blijven zonder zege in play-offs

13 mei 2021, 20:25

Het winnen van de landstitel leek een formaliteit voor Club Brugge, maar op het verkeerde moment kampt de ploeg van trainer Philippe Clement met een vormcrisis. Donderdagavond werd ook de derde wedstrijd in de play-offs niet gewonnen. Ruud Vormer, Noa Lang, Bas Dost en hun teamgenoten kwamen niet tot scoren tegen Royal Antwerp (0-0).

Club Brugge begon de play-offs met een zwaarbevochten gelijkspel tegen RSC Anderlecht (2-2) en ging vervolgens hard onderuit tegen het KRC Genk van trainer John van den Brom (3-0). De strijd om de titel was nog wat spannender geworden als Genk woensdag ook de derde wedstrijd in de play-offs had gewonnen. Tegen Anderlecht werd er echter gelijkgespeeld (1-1).

Dus kreeg Club Brugge donderdag de kans om weer uit te lopen op de voornaamste concurrent. De koploper profiteerde echter niet van het puntenverlies van Genk. Kansen waren schaars op De Bosuil en doelpunten werden niet gemaakt. De dit seizoen zo vaak bewierookte Lang wist het verschil ook niet te maken. De meest opvallende actie van de aanvaller was een harde tackle in de tweede helft, waarvoor hij een gele kaart kreeg.

Ondanks het derde puntenverlies op rij, hoeft Club Brugge zich niet direct zorgen te maken. De koploper heeft nog altijd een voorsprong van vijf punten op KRC Genk. Zondag komt de club uit Brugge weer in actie. Dan is Royal Antwerp opnieuw de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen