Ruim tachtig arrestaties rond degradatieduel ADO Den Haag

13 mei 2021, 21:13

Bij het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag zijn donderdagmiddag ruim tachtig supporters opgepakt. De fans weigerden te vertrekken bij de thuishaven van de Hagenaars waar op dat moment de wedstrijd tussen ADO en Willem II werd gespeeld. Daarop besloot de politie in te grijpen en wer de vaccinatielocatie bij het stadion uit voorzorg gesloten.

De gemeente Den Haag had voorafgaand aan het treffen van ADO met Willem II een noodbevel afgegeven om de fans weg te houden. Desondanks lieten veel supporters hun gezicht zien en zij werden door de politie tegen gehouden. Daarbij werden de aanwezige agenten bekogeld met vuurwerk en fakkels, zo meldt de Politie Eenheid Den Haag via Twitter.

De aangehouden personen zijn meegenomen naar het bureau en kunnen een proces-verbaal verwachten. Er raakte gelukkig niemand gewond. ADO verloor in eigen stadion met 1-4 van de directe concurrent uit Tilburg en degradeerde zodoende uit de Eredivisie. Na veertien jaar op het hoogste niveau doen de Hagenaars een stapje terug naar de Keuken Kampioen Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen