FC Emmen vestigt hoop op Fortuna Sittard: "Hup Sjors Ultee"

13 mei 2021, 22:29

Het is nog niet eens zo lang geleden dat niemand nog een stuiver gaf voor de kansen van FC Emmen. Met dank aan een indrukwekkende opleving heeft de club handhaving nog in eigen hand. Donderdag werd directe degradatie afgewend. Zit het op de laatste speeldag mee, dan hoeft Emmen het vege lijf zelfs niet te redden in de play-offs.

Met nog één wedstrijd te spelen bezet Emmen de zestiende plaats. Alleen bij een misstap van Willem II kan de club uit Drenthe een plekje op de ranglijst klimmen. De Tilburgers spelen zondag tegen Fortuna Sittard. Voor de club uit Limburg heeft trainer Dick Lukkien een speciale boodschap. "Hup Fortuna Sittard, hup Sjors Ultee, Sebastian Polter en Mats Seuntjens. Ga ervoor", zegt Lukkien bij RTV Drenthe.

Willem II hoopt het karwei zondag af te maken. De ploeg van trainer Zeljko Petrovic kan het seizoen zondag al afsluiten. "Jammer dat de uitslag van Emmen vandaag niet gunstig was", aldus de trainer bij het Brabants Dagblad. "Maar ik ben sowieso al heel trots op mijn ploeg nu. We hebben 18 punten gehaald sinds ik er ben, dat zijn er heel veel vind ik."

Het mag niet meer misgaan voor Willem II, vindt Petrovic. "Dit mogen we niet meer weggeven. Al zal het niet makkelijk worden tegen Fortuna, want dat is echt een heel goede ploeg met een aantal heel sterke spelers. En de tijd om te herstellen voor ons is heel kort. Maar met de spirit in de groep zit het wel goed."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen