Tannane vertrekt bij Vitesse en hoopt op mooi avontuur

14 mei 2021, 10:04

Oussama Tannane is komend seizoen niet meer in Arnhem te bewonderen. De smaakmaker van Vitesse speelt komende zondag zijn laatste wedstrijd en gaat in de zomer op zoek naar een nieuwe club. Dat bevestigde de Marokkaan in gesprek met De Gelderlander.

Tannane hoopt een stap omhoog te maken. "Of ik zondag mijn laatste wedstrijd voor Vitesse speel? Ja", aldus Tannane. "En dan zit dit seizoen er op. Ik heb met Johannes Spors (technisch directeur Vitesse) gesproken. Ik zie wel wat er op me afkomt." Tannane probeerde het eerder zonder succes in de topcompetities bij AS Saint-Étienne en Las Palmas.

Tannane neemt afscheid met de knappe vierde plaats in de competitie. Met nog één duel te gaan is het niet meer te achterhalen door Feyenoord. "Dit is een waanzinnig seizoen", aldus doelman Remko Pasveer. "Met een fantastische start, daarna een winterdip en dan die worsteling naar het einde. We hebben uiteindelijk een buffer opgebouwd. We verdienen dit absoluut. Maar we zitten er helemaal doorheen."

Tannane was dit seizoen de grote uitblinker aan de kant van Vitesse. De 27-jarige middenvelder was dit seizoen zeven keer trefzeker en bereidde negen goals voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen