Fraser mogelijk in play-offs tegen Feyenoord: "Durven dromen"

14 mei 2021, 14:28

Sparta heeft als nummer acht de beste papieren voor deelname aan de Europese play-offs. Heracles Almelo hijgt de Rotterdammers echter met evenveel punten in de nek en ook Fortuna Sittard is nog niet uitgeschakeld. Aan Sparta is het de taak om zelf komende zondag te winnen van SC Heerenveen.

Dat beaamt ook Fraser in gesprek met RTV Rijnmond. "Om niet te gokken, moet je uitgaan van eigen kracht. Dan weet je zeker dat je de play-offs bereikt. Anders moet je afwachten." Heracles neemt het op tegen AZ. "Ik hoop ook dat AZ zijn sportieve plicht doet, ik denk dat ze dat eergevoel wel hebben", verwacht Fraser. "SC Heerenveen gaat het tegen ons ook niet laten lopen verwacht ik, wij moeten het zelf doen. Dat er geen publiek is kan een voordeel zijn."

Bij het behoud van de achtste plaats neemt Sparta het volgende week in de halve finale van de play-offs op tegen Feyenoord, de oud-werkgever van Fraser. "De enige echte derby, mooi. Daar moeten wij voor gaan. Tegen elke ploeg heb je kansen, ook tegen Feyenoord. Maar we beseffen wel ons startpunt, we weten waar we staan ten opzichte van die andere ploegen."

Toch weet Fraser, die met Sparta aanvankelijk nog moest vrezen voor degradatie, dat het in de play-offs alle kanten op kan. "Je moet durven dromen. Als we de play-offs halen is dat fantastisch, als we de play-offs winnen zou dat ongelofelijk zijn."

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen