NAC-supporters houden spelers Volendam wakker met vuurwerk

15 mei 2021, 11:33   Bijgewerkt: 15 mei 2021, 11:41

De kans bestaat dat de spelers van FC Volendam niet helemaal uitgerust aan de aftrap zullen verschijnen van het belangrijke play-offduel tegen NAC Breda. Supporters van de Brabantse club hielden de bezoekers vannacht wakker door vuurwerk af te steken bij het hotel. Vanmiddag om 16:30 uur trappen de beide ploegen in Breda af.

BN De Stem schreef zaterdagochtend hoe supporters van NAC Breda te weten waren gekomen dat de Volendammers in aanloop naar de wedstrijd verbleven in een hotel in Arnhem. Een groep vertrok om die reden 's  nachts naar Gelderland om de nachtrust van de spelers te verstoren. Naar verluidt hebben zij de hele nacht door vuurwerk afgestoken. 

Als nummer vijf van de Keuken Kampioen Divisie speelt NAC Breda vanmiddag thuis in het play-offduel tegen nummer zes FC Volendam. De ronde wordt in slechts één wedstrijd afgewerkt. De winnaar van het duel treft in de volgende ronde de nummer zestien van de Eredivsie, wat FC Emmen of Willem II zal zijn. De andere play-offwedstrijden van vanavond zijn De Graafschap tegen Roda JC en Almere City tegen NEC. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen