Volendam verliest Van de Ven: "Die kans is wel aanwezig"

15 mei 2021 – Micky van de Ven heeft zo goed als zeker zijn laatste wedstrijd in het shirt van FC Volendam gespeeld. Na de nederlaag op bezoek bij NAC Breda zit het seizoen voor de Volendammers erop en de twintigjarige centrumverdediger heeft zijn zinnen gezet op een mooie transfer. Het is echter nog niet bekend waar zijn toekomst ligt.

Volendam verliest Van de Ven: "Die kans is wel aanwezig"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"We gaan ons nu focussen op het volgende seizoen", aldus Van de Ven voor de camera van ESPN na de 4-1 nederlaag in de eerste ronde van de play-offs. "Ik denk niet dat ik dan nog bij FC Volendam ben. De kans dat ik een transfer ga maken is wel aanwezig, al weet je natuurlijk nooit hoe dingen lopen. Er is in ieder geval nog niks rond." Van de Ven werd dit seizoen al in verband gebracht met verschillende clubs in de Eredivisie.

De aanvoerder baalt dat het seizoen zo plots ten einde is gekomen. "Het seizoen eindigt zeker weten met een domper. Als je er in de eerste ronde uitgaat, dan is dat grof gezegd wel kut. Ik ben dit weekend even niet aanspreekbaar. In de eerste helft hadden we niet veel te vertellen. We konden niet ons eigen voetbal spelen. Daarna begonnen we sterk aan de tweede helft en kregen we wat kansen, maar de bal viel er niet in. Vervolgens maakt NAC de 2-0 uit een corner en valt de 3-0 er snel achteraan."

Tol bevestigt transfer naar Cambuur
Naast Van de Ven neemt ook Marco Tol afscheid van Volendam. De verdediger maakt transfervrij de stap naar promovendus Cambuur. "Ik heb altijd gezegd dat ik eerst het seizoen bij Volendam goed af wilde maken", liet Tol weten aan NH Sport. "Tot die tijd zou ik nergens mijn handtekening zetten. Waarschijnlijk gaat die stap naar Cambuur nu wel goedkomen. Ik ben al medisch gekeurd en ook de andere zaken zien er goed uit."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd