Van Ginkel captain PSV, Feyenoord zonder Bijlow

16 mei 2021, 13:30   Bijgewerkt: 16 mei 2021, 15:01

PSV begint aan de laatste wedstrijd van het Eredivisieseizoen met Marco van Ginkel als aanvoerder. Denzel Dumfries begint op de bank, waardoor de band naar de huurling van Chelsea gaat. Dumfries wordt rechts achterin vervangen door Jordan Teze, waardoor Armando Obispo tegen FC Utrecht een basisplaats heeft.

Coach Roger Schmidt kan tegen Utrecht geen beroep doen op topscorer Donyell Malen. De 22-jarige spits ontbreekt en wordt voorin vervangen door Yorbe Vertessen. Hij wordt geflankeerd door Eran Zahavi. De spits, die vorige week werd opgeschrikt door een overval in zijn huis, begint net als afgelopen donderdag vanaf het begin.

Ajax neemt het op de laatste speeldag van het seizoen op tegen Vitesse. Erik ten hag kiest voor een middenveld met de jarige Ryan Gravenberch, Jurgen Ekkelenkamp en Mohammed Kudus. Afgelopen donderdag tegen VVV stond Davy Klaassen nog in de basis. De middenvelder zit niet bij de seelctie, net als vakantiegangers Edson Álvarez en Nicolás Tagliafico. 

Bij Feyenoord maakt Achraf El Bouchataoui zijn debuut in de basis. De jonge middenvelder kwam dit seizoen alleen als invaller in actie. Hij neemt op het middenveld de plek over van Leroy Fer. Doelman Justin Bijlow moet genoegen nemen met een reserverol. Nick Marsman staat tegen RKC Waalwijk tussen de palen. Ook Marcos Senesi moet het doen met een plek op de reservebank. Hij wordt achterin vervangen door Uros Spajic. Ridgeciano Haps en Nicolai Jørgensen krijgen de voorkeur boven respectievelijk Tyrell Malacia en Robert Bozenik.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen