Openda en Vitesse willen verder, Pavlidis staat voor vertrek

16 mei 2021 – Loïs Openda kende met Vitesse een uitstekend seizoen. De Arnhemmers eindigden op de vierde plek in de Eredivisie en spelen zodoende in de voorronde van de Europa Conference League volgend seizoen. Openda heeft daar wel trek in en wil dan ook graag bij Vitesse blijven. Tegenover De Gelderlander heeft ook Vitesse aangegeven graag met de gehuurde aanvaller door te willen. Zeljko Petrovic ziet op zijn beurt dat Vangelis Pavlidis klaar is voor de volgende stap.

Openda en Vitesse willen verder, Pavlidis staat voor vertrek

Openda wordt dit seizoen gehuurd van Club Brugge en maakte zondagmiddag tegen Ajax zijn tiende treffer van het seizoen. Daarnaast was hij viermaal aangever en meestal collega-spits van Oussama Darfalou of Armando Broja. In het bekertoernooi maakte hij ook nog eens drie doelpunten en bereikte hij met Vitesse de finale. Het is alleen nog de vraag of ook Club Brugge mee wil werken aan een nieuwe verhuurperiode.

Pavlidis
Voor de Griekse aanvaller Pavlidis was het zondag een uitstekende dag. Hij won met Willem II van Fortuna Sittard, bleef daarmee in de Eredivisie en maakte ook nog eens een prachtige goal na een weergaloze slalom. Zeljko Petrovic denkt dan ook dat hij klaar is voor de volgende stap, geeft hij aan bij het Algemeen Dagblad. "Dit is het doelpunt van het jaar. Hij is zo'n geweldige jongen en hij is pas 22 jaar. Hij gaat naar de top."

Lees ookWillem II veroordeelt eveneens winnend Emmen tot nacompetitie

De oefenmeester liet daarbij wel in het midden of hij de Nederlandse of Europese top bedoelde. Een stap in Nederland lijkt hij echter wel klaar voor te zijn. Hij maakte dit seizoen in de Eredivisie twaalf goals en bereidde eveneens vier treffers voor.

Eredivisie

gerelateerd