Vader Scamacca gearresteerd op trainingscomplex AS Roma

18 mei 2021, 13:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een opmerkelijk verhaal uit Italië. De vader van Gianluca Scamacca is maandagavond gearresteerd nadat hij het trainingscomplex van AS Roma binnendrong, meerdere auto's met een koevoet bewerkte en verschillende mensen bedreigde.

Onder meer La Gazzetta dello Sport schrijft over het curieuze voorval. Emiliano Scamacca, zoals de vader van de spits van Genoa heet, droeg een shirt van Sassuolo toen hij het trainingscomplex betrad. Hij zou vier à vijf auto's hebben vernield. Onder meer de auto van directeur Tiago Pinto zou zijn beschadigd.

Na het vernielen van de auto's baande Scamacca senior zich een weg richting de velden, waar op dat moment diverse jeugdelftallen aan het trainen waren. Een paar minuten later arriveerde de politie om de vader van de voormalig speler van PSV en PEC Zwolle in te rekenen. Wat de motieven en beweegredenen van Scamacca waren, is nog niet bekend.

Scamacca, de 22-jarige spits, wordt dit seizoen door Sassuolo verhuurd aan Genoa. In zijn jongere jaren speelde hij enkele seizoenen in de jeugdopleiding van AS Roma. Sinds 2017 is Scamacca speler van Sassuolo, dat hem de voorbije jaren verhuurde aan US Cremonese, PEC Zwolle, Ascoli en Genoa.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen