Duitsland
0 – 1
Hongarije
Portugal
1 – 1
Frankrijk

Sjeik Man City gaat reiskosten van fans voor CL-finale betalen

18 mei 2021 – Een mooi initiatief van sjeik Mansour. De eigenaar van Manchester City heeft via de clubkanalen laten weten dat hij van plan is om de supporters financieel te ondersteunen. Hij wil de vliegtickets en de overige reiskosten van de fans voor de Champions League-finale voor zijn rekening nemen.

Sjeik Man City gaat reiskosten van fans voor CL-finale betalen

Sjeik Mansour heeft via de clubkanalen aangegeven dat hij op die manier wil bijspringen voor fans die geleden hebben onder de coronacrisis. Hij vindt het belangrijk dat Manchester City volgende week zaterdag in Porto tegen Chelsea de maximale steun krijgt van de fans en wil dan ook niet dat supporters vanwege beperkte financieren niet afreizen. Door hun reiskosten voor zijn rekening te nemen, kunnen veel supporters naar Portugal gaan voor de finale. Manchester City kan net als Chelsea 6.000 tickets verdelen onder de fans.

"Het bereiken van de CL-finale is een historisch moment voor de club", zegt Mansour via de clubkanalen. "Het is vanzelfsprekend heel belangrijk dat zoveel mogelijk fans bij deze speciale wedstrijd aanwezig kunnen zijn. Dan doel ik met name op de fans die deze club al jaren door dik en dun hebben gesteund."

Manchester City speelt volgende week zaterdag de Champions League-finale tegen Chelsea. De blauwe formatie is hoe dan ook bezig aan een goed seizoen, met de Premier League-titel en de League Cup-prijs al in het bezit.

UEFA Champions League

gerelateerd