Karlsson krijgt ondanks vorm slecht nieuws uit Zweden

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 mei 2021 – Wat Jesper Karlsson dit seizoen heeft laten zien bij AZ, in onvoldoende gebleken om Janne Andersson te overtuigen. De Zweedse bondscoach heeft er voor gekozen om de buitenspeler van AZ niet op te roepen voor het EK.

Karlsson krijgt ondanks vorm slecht nieuws uit Zweden

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Karlsson zit niet bij de 26-koppige spelersgroep van Zweden en dat zal een behoorlijke teleurstelling zijn voor de buitenspeler. In zijn eerste seizoen in Nederland maakte de 22-jarige buitenspeler namelijk een uitstekende indruk. Hij deed in 32 duels mee voor AZ en scoorde daarin 11 keer. Dat aantal tikte hij ook vorig seizoen aan bij zijn vorige club IF Elsborg. Genoeg voor een plek in de EK-selectie was het desondanks niet.

Opmerkelijk is verder dat Andreas Granqvist (36) er wel bij zit. Bondscoach Andersson stelt dat de routinier er niet bij was geweest, als de EK-selecties 'gewoon' uit 23 spelers hadden bestaan. Volgens de bondscoach is Granqvist er vooral vanwege zijn rol in de kleedkamer bij gehaald. Zlatan Ibrahimovic is door een blessure overigens niet van de partij bij Zweden.

Voor het Scandinavische land wachten er op het EK wedstrijden tegen Spanje, Slowakije en Polen.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd