Van de Streek over Feyenoord: "Wie gooit zoiets de wereld in?"

18 mei 2021, 22:58

Sander van de Streek is door de supporters van FC Utrecht verkozen tot speler van het jaar. De aanvallende middenvelder kreeg meer stemmen dan nummer twee Tommy St. Jago en nummer drie Mark van der Maarel en kreeg daarmee de beloning voor een sterk seizoen. Het heeft hem mogelijk zelfs de interesse van Feyenoord opgeleverd.

De middenvelder die liefst elf keer scoorde in de Eredivisie, werd onlangs in verband gebracht met Feyenoord. Van de Streek heeft die geruchten tot zijn grote verbazing ook gehoord. "Dat gerucht vliegt in een keer de wereld in. Ik heb er zelf niks over gehoord, mijn zaakwaarnemer ook niet. Ik zou telefonisch contact hebben gehad met Arne, daar klopt ook niks van. Wie gooit zoiets de wereld in?", vraagt hij zich af bij RTV Utrecht. Als speler van SC Cambuur werkte Van de Streek overigens samen met Slot.

De middenvelder en clubtopscorer van Utrecht verlengde dit seizoen zijn contract tot 2023 bij Utrecht. Een vertrek lijkt dan ook niet echt logisch. "Ik heb niet verlengd om weg te gaan. Maar je weet het nooit. Er zijn als voetballer altijd kansen die je niet kan laten lopen. Als er daarin iets mooi komt dan kan ik niet zeggen dat ik blijf, maar de intentie is er niet om weg te gaan", zegt Van de Streek.

Blij is de middenvelder dat hij is verkozen tot speler van het jaar bij Utrecht. Die prijs doet hem goed. "Het is een blijk van waardering die heel goed voelt", reageert hij. "Je wordt niet zomaar gekozen. Het heeft denk ik met alles te maken, met hoe je speelt en hoe je bent als persoon."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen