Elia niet blij met Robben-grap: "Neem ik zwaar op"

19 mei 2021, 09:30

Eljero Elia heeft een grap van Arjen Robben in de eerdere onderlinge ontmoeting dit seizoen niet bepaald op waarde kunnen schatten. De buitenspeler van FC Groningen maakte een geintje over zijn collega bij FC Utrecht: de twee hadden in de zomer contact gehad en Robben had Elia naar FC Groningen geprobeerd te verleiden. Dus toen de oud-Feyenoorder in de Domstad op de bank zat, grapte Robben dat Elia achteraf beter naar het hoge noorden had kunnen komen.

En die grap viel niet lekker bij Elia, zo doet hij uit de doeken tegenover De Telegraaf. "Die opmerking zinde mij niet, want hij wist dat ik corona had gehad en dat ik daarom niet fit was om te spelen. Ik neem zulke dingen zwaar op, maar laat het niet zien", blikt de buitenspeler terug op de opmerking van zijn collega oud-international, voor wie hij uiteraard wel veel respect heeft.

"Het is mooi dat hij terug is. Ik heb respect voor zijn hele carrière", stelt de ervaren buitenspeler van FC Utrecht. "Maar iedereen moet wel normaal blijven doen. Het was wel tegen FC Emmen. Het wordt interessant om te zien, wat hij doet tegen clubs die meer tegenstand bieden."

Lees ookElia openhartig: "Zwaarste periode in mijn hele carrière"

Elia is zelf inmiddels weer volledig fit en wil positief afsluiten. "Ik heb te weinig kunnen laten zien door alle problemen, maar ik wil de club nu heel graag terugbetalen. Met onze kwaliteiten is het haalbaar om de play-offs te winnen. Het zou een droomscenario zijn om in de finale van de play-offs tegen Feyenoord te spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen