Atlético Madrid-preses: "Ik wil Griezmann hier terug krijgen"

19 mei 2021, 13:41

Atletico Madrid-president Enrique Cerezo heeft een flinke opening gedaan voor een rentree van Antoine Griezmann (30) bij de koploper van Spanje. De voorzitter heeft aangegeven dat hij meer dan open staat voor de terugkeer van de Franse spits. Eerder kwamen de geruchten over een ruildeal al naar buiten en die zijn duidelijk niet de kop ingedrukt, althans van de ene kant.

Esport 3 kwam woensdag namelijk met het gerucht dat FC Barcelona en Atlético Madrid zouden overwegen om Antoine Griezmann en João Félix te laten ruilen van club. Cerezo zou een weerzien met de Fransman wel zien zitten, zo liet hij weten tegenover Marca. "Elk team zou Griezmann graag willen hebben. Hij is een geweldige speler en ik hoop hem hier weer terug te krijgen. Maar ik denk niet dat FC Barcelona wil verkopen. Hij had hij geweldige seizoenen hier."

Over het vertrek van Félix was de voorzitter overigens ook duidelijk: dat gaat niet gebeuren. "Dat is geen optie. Hij moet zich aanpassen bij onze club. Spelers zijn geen machines, ze hebben goede en slechte momenten. Maar Félix gaat de club nog veel glorieuze momenten geven", verzekerde Cerezo over het Portugese talent, die ondanks zijn hoge prijskaartje nog geen onuitwisbare indruk maakte.

Griezmann stond tussen 2014 en 2019 onder contract bij Atlético Madrid, dat hem in de zomer van 2019 nog voor honderdtwintig miljoen euro van de hand deed aan de Catalanen. Afgelopen zomer maakte Luis Suárez vrijwel gratis de omgekeerde overstap en lijkt Los Rojiblancos aan de landstitel te gaan helpen ten koste van de Catalanen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen