Steijn krijgt kippenvel van actie NAC Breda-fans: "Geweldig"

19 mei 2021, 19:56

De selectie van NAC Breda zal het belang van de halve finale van de play-offs tegen FC Emmen inmiddels wel kennen. De Brabanders spelen donderdag in de halve finale en kregen dinsdag steun van de fans van NAC, die door het afsteken van vuurwerk en het zingen van liederen de selectie willen steunen. Maurice Steijn vindt het schitterend.

Bij BN De Stem reageert Steijn enthousiast op de actie van de Yellow Army. "Geweldig", zegt de trainer. "Als je ziet hoe het leeft in Breda. Heel mooi voor de groep dat ze het op deze manier meekrijgen." De selectie van NAC stond dinsdag op de straat en werd daar toegezongen door de fans. Het maakte volgens Steijn veel indruk op de spelers.

"Kippenvel als je ze de straat in ziet komen. Deze club snakt naar promotie. De druk ligt niet alleen bij Emmen, de druk is hier ook immens om te promoveren", zegt Steijn, die woensdag met de spelers ook werd uitgezwaaid door de fans toen de spelersbus vertrok. Steijn merkt dat de play-offs echt leven in Breda. "Helaas is het niet gelukt via de reguliere competitie. Maar wij hebben een prima elftal om te kunnen wedijveren met Emmen. Wij zijn een ervaren ploeg met eredivisie ervaring. Ik schat het op 50/50. Wij hebben veel respect voor Emmen, maar ik vind wel dat wij van eigen kracht mogen uitgaan."

Lukt het NAC om door te gaan, dan speelt het in de finale tegen de winnaar van het duel tussen Roda JC en NEC. "Morgen winnen en dan zondag thuis voor eigen publiek. Dat zou ultiem geluk zijn. Maar eerst Emmen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen