Real-trainer Capello wil nog drie versterkingen

20 juli 2006, 16:40

Real Madrid is nog niet uitgewinkeld. De ploeg haalde woensdag met Fabio Cannavaro en Emerson al twee spelers van wereldklasse binnen, maar volgens trainer Fabio Capello zal het hier niet bij blijven. De Italiaan wil nog drie spelers aan zijn selectie toevoegen.

"We hebben vijf spelers op het oog", zegt Capello tegen persbureau Reuters. "Twee van de vijf zijn inmiddels binnen, we gaan nu kijken of ook de volgende drie haalbaar zijn. Maargoed, we hebben geen haast. Zoals iedere club zijn we op zoek naar goede spelers, we zullen er alles aan doen om onze selectie te versterken. Aan het eind van de dag hebben wij echter niet alle touwtjes in handen. Het is altijd de speler die de knoop door moet hakken."

Naar verluidt staan Kaka, Ruud van Nistelrooy en Cesc Fabregas hoog op het verlanglijstje van de Koninklijke. Ook de naam van Arjen Robben werd genoemd, maar de kans dat hij de overstap zal maken naar Estadio Santiago Bernabeú lijkt inmiddels klein. Ook de komst van Van Nistelrooy staat op losse schroeven. De Nederlander leek zo goed als rond met de club uit Madrid, maar Manchester United lijkt dwars te liggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen