Wissel Bakker ziet Mbappé floreren in Franse bekerfinale

19 mei 2021, 23:21

Paris Saint-Germain hoefde zich woensdagavond niet bovenmatig in te spannen om de finale van de Coupe de France te winnen. Door een doelpunt van Mauro Icardi en een goal van Kylian Mbappé werd AS Monaco simpel met 2-0 verslagen.

Voor Mbappé betekende het een ontmoeting met zijn vorige werkgever. Juichen deed de aanvaller echter gewoon, toen hij in de slotfase de 2-0 aantekende. De international kreeg de bal op een presenteerblaadje van Angel Di Maria en drukte overtuigend af. Het was alweer de 114e assist (!) van Di Maria als speler van PSG. Eerder in de wedstrijd had Mbappé ook al de lat geraakt namens PSG.

Dat had ook AS Monaco overigens gedaan, door toedoen van Gelson Martins. Verder was Monaco behoorlijk tandeloos en dat was opmerkelijk, aangezien het in de competitie twee keer won van PSG. Vanavond had het met smaakmaker Cesc Fabregas op de bank weinig te vertellen en slaagde het er niet in om voor dreiging te zorgen tegen het gesloten PSG. In de eerste helft had Icardi overigens al gescoord na een fout van Disasi.

Bakker bekeek de hele wedstrijd vanaf de reservebank. Hij zag dus dat zijn club voor de veertiende keer in de geschiedenis de Coupe de France heeft gegrepen. PSG hoopt dat het komend weekend weer feest kan vieren, als de Franse titelstrijd zijn climax bereikt. Lille is momenteel nog koploper, waardoor PSG hoopt een misstap van de Noord-Fransen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen