SC Freiburg geeft grote hint: Til hard op weg naar Feyenoord

20 mei 2021 – Guus Til keert na de zomer niet terug bij SC Freiburg. Dat heeft trainer Christian Streich donderdag bevestigd tijdens de persbijeenkomst richting de afsluitende speelronde in de Bundesliga. Als de voortekenen niet bedriegen, wordt de 23-jarige aanvallende middenvelder binnenkort gepresenteerd bij Feyenoord.

SC Freiburg geeft grote hint: Til hard op weg naar Feyenoord

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Het is geen geheim meer dat Feyenoord werkt aan de komst van Til. Zo gaf Dick Advocaat eerder deze week nog aan dat hij zelf ook heeft geprobeerd de voormalig aanvoerder van AZ naar De Kuip te halen, maar daar niet in slaagde. Inmiddels zou Til wel te porren zijn voor een terugkeer naar de Nederlandse velden.

Til werd het afgelopen seizoen door Spartak Moskou gestald bij Freiburg. Bij de Duitse club hoopte hij meer aan spelen toe te komen dan in de Russische hoofdstad, maar trainer Streich maakte nauwelijks gebruik van hem. "Guus Til zal ons verlaten", vertelde de oefenmeester donderdag. "Het lijkt erop dat hij naar een club kan waar hij perspectief heeft. Het is jammer dat hij bij ons nauwelijks heeft gespeeld."

Naar verluidt zal Feyenoord een huursom van één miljoen euro betalen voor Til, die Spartak Moskou een kleine twee jaar geleden nog achttien miljoen euro kostte. In Rusland speelde hij slechts 24 wedstrijden, waarvan elf als basisspeler. Bij Freiburg kwam hij tot één basisplaats en zeven invalbeurten.

Feyenoord

gerelateerd