Vitesse pikt doelman Reiziger (19) gratis op bij Ajax

20 mei 2021, 18:41

Vitesse heeft de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. De club uit Arnhem meldt donderdagavond via de officiële kanalen dat Daan Reiziger overkomt van Ajax. De negentienjarige doelman tekent in de GelreDome een contract voor drie seizoenen.

Reiziger beschikt bij Ajax over een aflopend contract en kan derhalve gratis worden overgenomen van de kampioen van de Eredivisie. De jonge doelman speelde enkele jaren in de jeugdopleiding van FC Groningen alvorens hij werd aangetrokken door Ajax. Tot een doorbreek in het eerste elftal kwam het niet. Wel keepte hij namens Jong Ajax negen wedstrijden in de Eerste Divisie.

"Ik ben heel blij met de kans die Vitesse mij biedt. Na mooie jaren bij Ajax zie ik het als een enorme uitdaging om bij Vitesse verder te groeien als doelman. Ik blijf dagelijks trainen op een hoog niveau en dat maakt dit de juiste stap", reageert de keeper, die in de laatste wedstrijden van het seizoen op de bank zat bij de hoofdmacht van Ajax.

Technisch directeur Johannes Spors is blij met de komst van Reiziger. "Daan is een talentvolle doelman die bij ons de kans krijgt zich verder te ontwikkelen. Vanaf het nieuwe seizoen gaat hij deel uitmaken van de eerste selectie, trainen op hoog niveau en zich ontwikkelen door onder meer wedstrijden te spelen bij Onder 21."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen