Feyenoord loopt alvast vooruit op verlies Utrecht in kort geding

21 mei 2021 – Het kort geding van FC Utrecht moet nog plaatsvinden, maar Feyenoord gaat er alvast vanuit dat de wedstrijd in de play-offs komende zondag gespeeld gaat worden. De club heeft de tickets namelijk alvast weggeven, terwijl het niet helemaal zeker is wanneer het duel eigenlijk afgewerkt wordt.

Feyenoord loopt alvast vooruit op verlies Utrecht in kort geding

Dat bevestigt de Rotterdamse club via de eigen kanalen. 'Seizoenkaarthouders hebben donderdag razendsnel alle beschikbare kaarten geclaimd voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen FC Utrecht in de finale van de play-offs. In totaal mogen er in De Kuip 6.500 supporters aanwezig zijn, die vooraf negatief moeten zijn getest op het coronavirus', schrijft de club.

'Seizoenkaarthouders kregen donderdag vanaf 19.00 uur de kans om een kaart te claimen voor de finale van de play-offs, die komende zondag om 12.15 uur op het programma staat'. Feyenoord gaat er zodoende blind vanuit dat Utrecht zondag het kort geding tegen de KNVB gaat verliezen. De Domstedelingen staan vrijdag om 14.00 uur tegenover de bond in de Rechtbank.

Utrecht is het er niet mee eens dat de wedstrijd is verplaatst naar zondagmiddag. De club vindt dat er op neutraal terrein gespeeld moet worden, omdat dat volgens Utrecht in de reglementen staat. Er werd besloten om het duel te verplaatsen omdat er zaterdag vanwege het Songfestival geen supporters in De Kuip aanwezig mochten zijn.

Feyenoord

gerelateerd