De opstellingen van Feyenoord en FC Utrecht zijn bekend

23 mei 2021, 11:15

De eerste kraker van deze mooie voetbalzondag wordt om 12.15 uur gespeeld. Feyenoord en FC Utrecht strijden dan in De Kuip om een ticket voor Europees voetbal. Bij de thuisploeg is Nicolai Jรธrgensen wederom basisspeler.

De Deen stond tegen Sparta Rotterdam in de halve finale ook in de basis. Hij scoorde niet, maar was wel betrokken bij de eigen goal van Tom Beugelsdijk. De aanvaller mag het van Dick Advocaat, die zijn laatste duel voor Feyenoord coacht, ook zondag starten. Jรธrgensen rekent er overigens op dat hij vandaag zijn laatste wedstrijd voor de club speelt. Hij heeft nog een doorlopend contract, maar verwacht te vertrekken. Zondag wil hij het dus nog รฉรฉn keer laten zien. Overigens speelt Tyrell Malacia vandaag als rechtsback als vervanger van Lutsharel Geertruida.

Bryan Linssen is weer fit, maar moet genoegen nemen met een plek op de bank. Dat geldt ook voor onder meer Mark Diemers, Uros Spajic en Robert Bozenik. Bij tegenstander FC Utrecht staat Mark van der Maarel centraal achterin, naast Willem Janssen. Gyrano Kerk speelt als spits, terwijl Othman Boussaid vanaf rechts gaat spelen. De bank van Utrecht is sterk bezet. Onder meer Urby Emanuelson, Bart Ramselaar, Mimoun Mahi en Eljero Elia (oud-Feyenoord) zitten daar op.

De winnaar van het duel van vanmiddag grijpt een ticket voor de tweede voorronde van de Conference League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen