'FC Barcelona komt opnieuw uit bij goedkope Ajacied Martínez'

23 mei 2021, 22:17

Ajax-verdediger Lisandro Martínez (23) is zondagavond opnieuw serieus gelinkt aan FC Barcelona. De Argentijn is in beeld om de linksbenige opties achterin te vergroten in Catalonië, aangezien de Catalanen daarin niet heel ruim in het jasje zitten. Vooral het relatief lage prijskaartje spreekt in het voordeel van de verdediger.

Dat schrijft El Mundo Deportivo althans. Martínez werd eerder al een paar keer gelinkt aan FC Barcelona, maar het gerucht komt zondagavond opnieuw langs bij het medium. Ook Pau Torres van Villarreal zou op het lijstje staan, maar zijn komst is een stuk ingewikkelder volgens datzelfde medium. Martínez wordt omschreven als een 'goedkope' optie.

Volgens het dagblad zou Ajax zo'n 25 miljoen euro vragen voor Martínez, die FC Barcelona aan de linkerkant meer opties zou moeten geven. Hij kan zowel als linkercentrale verdediger, als ook als linkachter uit de voeten. Met Jordi Alba en Clement Lenglet zijn de eerste opties voor de Catalanen daar uitstekend, maar met name daarachter neemt het aantal sterke linkspoten af. Ook kan de Argentijn als verdedigende middenvelder uit de voeten. 

Lees ook: Martínez denkt nog niet aan Ajax-vertrek: "Dat zou slecht zijn"

Martínez werd recent voor de huidige selectie van Argentinië weer eens opgeroepen en maakte in de afgelopen maanden bij Ajax een goede indruk. In totaal maakte hij 83 wedstrijden vol namens de Amsterdammers, waarin hij vijfmaal scoorde en twee assists gaf. Eerder speelde hij in zijn thuisland voor Defensa y Justicia en Club Atlético Newell's Old Boys.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen