PSV
2 – 0
Go Ahead Eagles

Vormer na nederlaag: "We hadden te veel gezopen"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 mei 2021 – Club Brugge eindigde het seizoen met een teleurstelling door op de laatste speeldag met 1-2 te verliezen van KRC Genk. De ploeg van John van den Brom trakteerde de kersverse landskampioen daarmee op een pijnlijke nederlaag. Na afloop leidde het echter niet tot woede bij aanvoerder Ruud Vormer.

Vormer na nederlaag: "We hadden te veel gezopen"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vormer wilde hoe dan ook aan de aftrap verschijnen. "Ik had er met de coach over gesproken. Hij vroeg of ik wel wilde spelen. Natuurlijk wilde ik dat", stelde de middenvelder in gesprek met Het Nieuwsblad. "Het feestje zat wel nog een beetje in de benen. We hadden veel gezopen met z'n allen, dus logisch dat het in de benen zit. Je pakt niet je rust zoals normaal. Dus mijn benen waren zwaar, maar dat is niet erg. We hebben een leuke pot neergezet."

Vormer en zijn ploeggenoten maakten er een enorm feest van. "We waren rond drie uur in de nacht in Knokke, en pas om half acht ben ik naar bed gegaan. Om 9 uur moest ik er wel al opnieuw uit, want we moesten op de club zijn voor een coronatest. We hebben wel echt genoten." Een 3-3 gelijkspel tegen RSC Anderlecht was deze week genoeg voor de trofee.

Genk won uiteindelijk dankzij een benutte strafschop van Cyriel Dessers. De ex-aanvaller van NAC en FC Utrecht legde vijf minuten voor tijd met succes aan vanaf elf meter. Kort daarvoor had Ruud Vormer de kampioen op gelijke hoogte gebracht.

  • Topclub Adv

    FC Twente of Feyenoord? Zet één euro op de winnaar en win 100 euro als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd