Statement PSG: "Mbappé wil gewoon in Frankrijk blijven"

24 mei 2021, 13:26

Kylian Mbappé staat op de radar van Real Madrid en moet de grote aankoop voor komende zomer worden. De 22-jarige aanvaller speelt momenteel bij Paris Saint-Germain, dat niet mee lijkt te willen werken met een transfer van de superster. Het contract van de aanvaller loopt echter volgend jaar zomer af.

Real Madrid heeft zich daarom volgens geruchten bij het management van de steraanvaller gemeld om te praten over een overstap. Eigenaar Nasser Al-Khelaifi meldt echter in gesprek met Canal+ dat er geen reden is tot paniek. "Hij blijft bij ons, honderd procent. Maak je geen zorgen, wij zijn er mee bezig. Mbappé is een Parisien, een Fransman, staat hier onder contract en wil gewoon bij ons blijven."

Mbappé sloot het seizoen zondagavond voor het eerst sinds zijn overstap naar PSG af zonder landstitel. Lille behield de koppositie en pakte de eerste titel sinds 2011. Aan Mbappé lag het niet. De Fransman was 27 keer trefzeker en bereidde zeven goals voor. Daarmee verdiende hij een plek in het sterrenelftal van de competitie, net als Memphis Depay.

Ook in de Champions League blijft het gedroomde succes van PSG voorlopig uit. De Fransen gingen in de halve finale ten onder tegen Manchester City. Het is een grote droom voor Neymar en Kylian Mbappé om met de Parijzenaren de hoofdprijs te pakken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen