Willems legt uit waarom hij niet bij Eintracht wilde blijven

24 mei 2021, 21:45

Jetro Willems heeft voor het eerst gereageerd op zijn vertrek bij Eintracht Frankfurt. De 27-jarige linkervleugelverdediger spreekt van een moeilijke beslissing om de Duitse club te verlaten. Als het aan Eintracht Frankfurt had gelegen, was de samenwerking verlengd.

Eintracht Frankfurt maakte maandag bekend dat er na vier seizoenen een einde komt aan het dienstverband van Willems. 'Het is nooit makkelijk om afscheid te nemen', schrijft de voormalig speler van PSV op Instagram. 'Het was een lastige beslissing, temeer omdat de club in januari een aanbieding heeft gedaan om mijn contract te verlengen. Daar ben ik om verschillende redenen niet op ingegaan."

Willems legt uit waarom hij ervoor heeft gekozen om zijn aflopende contract bij Eintracht Frankfurt niet te verlengen. 'Een van de belangrijkste redenen is dat ik het gevoel heb dat ik klaar ben voor een nieuwe uitdaging. Ik wil iedereen uit de grond van mijn hart bedanken: de spelers, teamgenoten, medische staf en niet te vergeten de fans. Ik wil iedereen bedanken voor alle leuke en leerzame jaren.'

Willems speelde op 5 mei 2019 zijn laatste wedstrijd voor Eintracht Frankfurt. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan Newcastle United, waar hij na een half jaar een zware knieblessure opliep. Mede door blessureleed kwam Willems dit seizoen helemaal niet in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen