'Bayern München neemt contact op met kamp-Wijnaldum'

24 mei 2021, 22:23

De toekomst van Georginio Wijnaldum ligt mogelijk in Duitsland. De dertigjarige middenvelder wordt door Sky Deutschland opnieuw in verband gebracht met een overgang naar Bayern München. Der Rekordmeister zou inmiddels contact hebben opgenomen met het kamp-Wijnaldum.

Het nieuws wordt bevestigd door Florian Plettenberg, een journalist van Sport1 die eerder ook al melding maakte van de interesse van Bayern München. Wijnaldum is een interessante optie voor de kampioen van Duitsland, daar hij gratis is op te pikken bij Liverpool. Eerder werd de oud-speler van Feyenoord en PSV al gelinkt aan onder meer FC Barcelona en Paris Saint-Germain.

Bayern neemt deze zomer afscheid van Javi Martínez, terwijl ook Corentin Tolisso mag uitkijken naar een nieuwe club. De kampioen van de Bundesliga is derhalve op zoek naar nieuwe middenvelders. Florian Neuhaus (Borussia Mönchengladbach) en Eduardo Camavinga (Stade Rennes) zijn naar verluidt ook in beeld bij de Zuid-Duitse club, maar zij zijn duurdere opties dan Wijnaldum.

Wijnaldum speelde afgelopen weekend zijn laatste wedstrijd voor Liverpool. In totaal trok hij 236 het shirt van The Reds aan. Met Liverpool won hij vier prijzen: de Champions League (2019), de Europese Super Cup (2019), het WK voor clubteams (2019) en de Engelse titel (2020).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen