Heerenveen-missie helpt Schöne niet: geen EK-ticket

25 mei 2021, 22:11

Het is Lasse Schöne niet gelukt om een plek in de EK-selectie van Denemarken af te dwingen. De middenvelder keerde in de winter terug bij sc Heerenveen om zich weer in beeld te spelen van bondscoach Kasper Hjulmand, maar dat is onvoldoende gelukt. Hij heeft hem namelijk niet opgenomen in de Deense selectie.

De bondscoach van de Denen heeft dinsdag de 26 spelers bekendgemaakt die meegaan naar het toernooi van komende maand. Schöne speelde twaalf wedstrijden voor Denemarken, waarin hij één keer scoorde. Hij keerde in de winter Genoa de rug toe omdat hij daar geen perspectief meer had en wilde in Friesland in zichzelf investeren en zich weer in beeld spelen bij de bondscoach. Dat is de 34-jarige controleur dus kennelijk niet gelukt. Ook Feyenoord-spits Nicolai Jørgensen is er niet bij.

In de 26-koppige Deense selectie zitten wel veel andere bekende namen. Onder meer Christian Eriksen, Kasper Dolberg en Nicolai Boilesen zitten er bij, net als Joachim Andersen (oud-FC Twente-speler) en Mathias Zanka Jørgensen (oud-PSV). Ook Pierre Højbjerg van Tottenham Hotspur is er uiteraard bij.

Denemarken speelt op het EK in Groep F tegen Finland, België en Rusland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen