Brugge wil Lang houden, maar hij kijkt 'de kat uit de boom'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 mei 2021 – Noa Lang (21) heeft een nieuwe en verbeterde contractaanbieding onder zijn neus geschoven gekregen van Club Brugge. De oud-Ajacied kende een geweldig eerste seizoen in de Jupiler Pro League, waardoor de kampioen van België hoopt om hem te verleiden tot het tekenen van een nieuwe verbintenis en zich zo in elk geval nóg een seizoen te verzekeren van diens diensten.

Brugge wil Lang houden, maar hij kijkt 'de kat uit de boom'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft Het Nieuwsblad althans. Het talent van het jaar in België heeft de aanbieding inmiddels op zak, maar het zal vermoedelijk nog wel even duren voor er (mogelijk) witte rook komt uit Brugge. Door zijn hamstringblessure mist hij het EK met Jong Oranje en geniet daarom de komende weken een vakantie, waardoor de onderhandelingen stil liggen. Volgens het Belgische medium is Lang 'ontgoocheld' door zijn kwetsuur en heeft hij de vakantie nodig.

Club Brugge is overigens niet de enige partij die zaken wil doen, er zou 'buitenlandse interesse' zijn in de buitenspeler. 'Maar tot concrete gesprekken is het niet gekomen. Ook nog niet met Leeds United, dat Lang nadrukkelijk in het oog houdt', schrijft het medium, dat weet dat Club Brugge bij Lang en consorten de voorkeur geniet, omdat het volgend jaar Champions League-voetbal speelt.

Lees ookLang wint trofee, maar ziet hoofdprijs aan neus voorbijgaan

Of dat ook betekent of Lang zijn contract daadwerkelijk gaat verlengen, is nog maar de vraag. De Nederlander zou ondanks het nieuwe contract de kat uit de boom willen kijken en de transfermarkt willen afwachten. De verwachting is dat die door het EK later op gang komt dan normaal, terwijl Club Brugge dus geen ultimatium heeft gesteld: wordt vervolgd.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd